24 september 2018

Wet Digitale Overheid (WDO)

Op maandag 24 september organiseren wij, in samenwerking met VWS, een informatieve bijeenkomst over de Wet Digitale Overheid (WDO) en de gevolgen van deze wet voor en in de zorg. De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht (omgeving Utrecht CS) en start om 9:30 uur met:

  • Een plenaire sessie in de ochtend met een algemeen informatief gedeelte waarin juristen van het ministerie van Binnenlandse zaken uitleg geven over de WDO en de onderliggende regelgeving.

’s Middags vindt er een 2-tal verdiepende sessies plaats:

  1. (meer technisch van aard) waarin het ministerie van Binnenlandse Zaken (BzK) een toelichting geeft op de gevolgen van de WDO voor de algemene bouwstenen en de technische inrichting van systemen t.b.v. identificatie en authenticatie op afstand.
  2. (algemeen voor de zorg) waarin VWS, samen met Nictiz, een toelichting geeft op de specifieke inrichting ten aanzien van identificatie en authenticatie voor de zorg.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Heeft u interesse om deze bijeenkomst bij te wonen, dan kunt u zich via onderstaande link aanmelden. Wij informeren u zodra meer over de exacte locatie bekend is.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier bijeenkomst over de Wet Digitale Overheid

Informatie

Wat

Wet Digitale Overheid

Wanneer

24 september 2018