12 mei 2020

Klankbordgroep informatiestandaarden Medicatieoverdracht

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst Klankbordgroep informatiestandaarden Medicatieoverdracht. Deze Klankbordgroep is het vervolg op de voormalige Expertpanel Medicatieproces. Onveranderd is dat vraagstukken en producten vanuit de informatiestandaard Medicatieproces, aangevuld met de informatiestandaard ICA en de use case voor Lab worden getoetst. Dit keer door u als Klankbordgroep, bestaande uit (vertegenwoordigers van) zorgverleners, patiënten en softwareleveranciers. Naast een update vanuit het beheer en het implementatieprogramma Medicatieoverdracht, behandelen we zowel plenair als in workshops verschillende inhoudelijke onderwerpen. Onderwerpen die zeker aan bod zullen komen in de workshops zijn de doorontwikkeling van de toedienkolom binnen Medicatieproces, de doorontwikkeling van ICA en de use case Lab voor medicatie. Deze onderwerpen zullen zeker op de agenda staan.

Voor degenen die de informatiestandaarden Medicatieoverdracht (Medicatieproces, ICA en Lab) nog niet zo goed kennen, wordt tussen 14:30 en 15:45 uur een introductie gegeven. Om 15:45 uur start de Klankbordgroep. Voor catering wordt gezorgd.

Op 12 november 2020 wordt de tweede Klankbordgroep van 2020 georganiseerd. De tijd en locatie zijn dezelfde. Zet u deze ook alvast in uw agenda?

Heeft u vragen over deze uitnodiging of meer in het algemeen over het Programma Medicatieoverdracht? Neemt u dan contact op met het programmabureau.

Informatie

Wat

14:30 – 15:45 uur Introductie informatiestandaarden Medicatieoverdracht (facultatief)

15:45 – 20:15 uur Klankbordgroep

 

Organisatie
Nictiz

Wanneer

12 mei 2020