10 juli 2019

Leveranciers Meet Up

Informatie

Wat

Het Informatieberaad Zorg organiseert een bijeenkomst voor ICT-leveranciers en voor mensen die betrokken zijn bij de VIPP-programma’s. Ook is iedereen van harte welkom die werkt voor of betrokken is bij de diverse programma’s die vanuit VWS zijn gestart in het kader van de elektronische gegevensuitwisseling. De bijeenkomst vindt plaats bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Den Haag.

Omdat Nictiz is bij veel programma’s betrokken vanuit haar rol als expertisecentrum voor implementatie van standaarden en optimalisatie van gegevensuitwisseling. Nictiz geeft onder andere presentaties over:

  • SNOMED in de praktijk, een randvoorwaarde voor gegevensuitwisseling in de zorg
  • Programma eID: Leveranciers zullen tijdens deze workshop worden meegenomen in de ontwikkelingen rondom inloggen en machtigen in de zorg.
  • In tien stappen naar digitale uitwisseling van medicatiegegevens: informatiestandaarden Medicatieproces, Lab2zorg en ICA

Heeft u vragen rondom kwalificatie, terminologie/SNOMED of de BgZ/zibs? Kom dan op tussen 11:30 uur en 14:30 uur langs bij het loket van Nictiz. Experts van het Kwalificatie-, Terminologie- en ZIB-centrum zitten klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Voor meer informatie en aanmelden, zie leveranciersmeetup.

Waar

Parnassusplein 
5
2511 VX 
Den Haag

Wanneer

10 juli 2019