blog photo

Presentatie eHealth-monitor 2017

11-09-2017
0
Startdatum  :  23-11-2017
Einddatum  :  23-11-2017
Tijdstip  :  08:00
Locatie  :  Media Plaza Utrecht
Organisatie  :  Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid

​​Stand van zaken van eHealth in Nederland, update 2017

Op het Mobile Healthcare congres presenteert Myrah Wouters, senior eHealth adviseur, de resultaten van de eHealth-monitor 2017. Daarna rijkt Lies van Gennip, directeur Nictiz, het eerste exemplaar van het rapport uit aan Erik Gerritsen, secretaris-generaal van ministerie van VWS.

Over de eHealth-monitor

Sinds 2013 onderzoeken Nictiz en het NIVEL jaarlijks de beschikbaarheid en het gebruik van eHealth in Nederland. Er is steeds meer mogelijk, bijvoorbeeld online gezondheidsdossiers, apps en e-consulten.​ Maar hoe snel gaat de opmars van eHealth nou echt? Wie maken er al gebruik van en op welke manier? En heel belangrijk: wat vinden we eigenlijk van eHealth? Op deze vragen en meer geeft de eHealth-monitor antwoord. Klik hier voor meer informatie over de eHealth-monitor. 

Over het congres

Mobile Healthcare is het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 750+ zorgprofessionals. 50 (inter)nationale zwaargewichten op het podium inspireren u d.m.v. presentaties, workshops en TEDTalks. Ontwikkelingen en innovaties in de gezondheidszorg nemen een enorme vlucht. Dit proces zal alleen nog maar versnellen. Het Mobile Healthcare event biedt dan ook een niet te missen-update, een dosis inspiratie en ontmoetingen met like-minded. Bezoek de website van het congres voor het volledige programma.  


reacties