blog photo
06-10-2015
0
Startdatum  :  06-10-2015
Einddatum  :  14-10-2015
Tijdstip  :  09:00
Locatie  :  Amersfoort
Adres  :  Amersfoort
Organisatie  :  International Management Forum (IMF)
Kosten per deelname  :  € 2.980,00

​​Overheden en publieke organisaties staan voor forse uitdagingen op het gebied van wetgeving, decentralisaties, bezuinigingen, ketensamenwerkingen en IT-innovaties. Publieke organisaties moeten daarom in hoog tempo moderniseren. Als informatiemanager in een publieke organisatie moet u op strategisch niveau een bijdrage leveren aan  uw eigen organisatie en in externe netwerken en ketens.

Zowel de overheid als ook andere publieke organisaties kennen de komende jaren forse uitdagingen op het gebied van veranderende wetgeving, decentralisaties, bezuinigingen, ketensamenwerkingen en IT-innovaties. Publieke organisaties moeten daarom in hoog tempo moderniseren. Als informatiemanager in een publieke organisatie wordt u geacht op strategisch niveau een bijdrage te leveren aan niet alleen uw eigen organisatie, maar ook daarbuiten in externe netwerken en ketens.

Verbinding leggen

Managers die de verbinding kunnen leggen tussen organisatie, strategie en informatiemanagement worden op dit moment – met name in publieke organisaties – veel gevraagd. Wilt u uw organisatie versterken op het snijvlak van bestuurlijke processen, informatievoorziening en IT? Dan is de opleiding Informatiemanagement in de publieke sector dé opleiding voor u!

Informatiemanagement in de publieke sector

In deze opleiding komen tal van actuele onderwerpen, ervaringen en best practices in de publieke sector aan de orde. Na de opleiding weet u wat er speelt binnen de samenhang IT, besturing, informatievoorziening en organisatie en bent u als informatiemanager een volwaardig adviseur en sparring partner binnen uw organisatie. U zult in staat zijn op directieniveau een waardevolle bijdrage te leveren aan organisatieontwikkelingen en deze om te zetten in concrete veranderprogramma’s op het gebied van informatievoorziening en IT.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de opleiding informatiemanagement in de publieke sector via de website van het International Mangement Forum (IMF)

Contact

Voor meer informatie kunt u de website van het IMF bekijken of mailen of bellen.

  • info@imf-online.com
  • 040 246 0220

reacties