14 december 2021

Webinar – EGIZ, werk in uitvoering – de samenhang

Alleen met de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plek krijgen patiënten de juiste zorg. Soepele elektronische gegevensuitwisseling tussen zorgverleners is daarbij essentieel. Samen met het zorgveld werkt het ministerie van VWS daarom momenteel aan de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg: de Wegiz. Vanuit de Wegiz wordt verwezen naar NEN-normen. De inhoud van de normen wordt bepaald in werkgroepen die door NEN worden begeleid.

Op dinsdag 14 december van 10.30 tot 12.00 uur kunt u deelnemen aan ‘EGIZ, werk in uitvoering – de samenhang’. NEN organiseert het webinar samen met het ministerie van VWS.

Meld je hier aan

 

​​​​​​​Wat kunt u verwachten tijdens het webinar?

Bij presentator Erik Peekel schuiven experts aan die de stand van zaken rond de Wegiz toelichten. Daarna volgt een rondetafelgesprek over de samenhang tussen de wet, NEN-normen en standaarden. Tot slot is er een vooruitblik op het werk van het EGIZ-programma in de komende jaren. Ook staan we stil bij uw mogelijke rol.

Deelname is eenvoudig en gratis

Om mee te doen hoeft u geen app of andere software te installeren. U kunt het webinar bekijken via de webbrowser op uw pc, laptop, tablet of telefoon. Aan het webinar zijn geen kosten verbonden.

Uw vragen zijn welkom

Tijdens het webinar is er uiteraard ruimte voor uw vragen. Hebt u nu al een vraag die u graag in het webinar behandeld zou zien? Dan kunt u die meegeven in het invulveld bovenaan deze pagina.

Terugkijken: het webinar van 30 maart
Het webinar van 14 december is het vervolg op ‘Samenwerken aan dé bouwstenen voor Elektronische Gegevensuitwisseling in de Zorg’ van 30 maart 2021. U kunt het op deze website terugkijken.

Informatie

Wat

Webinar: EGIZ, werk in uitvoering – de samenhang

Dinsdag 14 december van 10.30 tot 12.00 uur

Organisatie
Ministerie van VWS & NEN

Wanneer

14 december 2021