news photo
16-06-2015
0

2Comply levert aan zo’n 250 apotheken in Nederland Mijnmedicijncoach, een patiëntenportaal dat zich richt op de bevordering van therapietrouw bij chronische medicatie. Mijnmedicijncoach verbindt de patiënt met de apotheek en bevordert de communicatie met de patiënt.

Mijnmedicijncoach begeleidt patiënten bij hun chronisch medicatiegebruik door:

  • Persoonlijke webbegeleiding voor de patiënt, aangeboden door de apotheek
  • Bewezen therapietrouw verbetering van meer dan 35% (Pharmo instituut)
  • Optimalisering van (pro-) actieve herhaalsystemen
  • Compleet beeld van het werkelijk medicijngebruik
  • Efficiënte voorraadbewaking door dagelijkse koppeling met het AIS

2Comply Zorginstellingenmodule

Voor het verhogen van de kwaliteit en het vereenvoudigen van het bestelproces van een zorginstelling, heeft 2Comply de Zorginstellingenmodule ontwikkeld en geïmplementeerd. Deze module zorgt ervoor dat apotheken en zorginstellingen met elkaar kunnen communiceren over de farmaceutische zorg voor de patiënten. De module is geschikt voor zowel zorginstellingen als thuiszorgorganisaties en maakt net als Mijnmedicijncoach gebruik van een beveiligde online omgeving. De bestellingen ontvangt de apotheek direct in het apotheeksysteem of per fax of mail. De Zorginstelling ziet een overzichtelijke presentatie van alle medicatie uit het apotheeksystem en kan per patiënt de medicatie controleren en bestellen.

Mantelzorger

De zorginstelling kan een mantelzorger middels de module inzage geven in de medicatie van de patiënt. De mantelzorger krijgt inzage in het medicatiedossier van de patiënt en kan bijvoorbeeld mutaties, allergieën en bijwerkingen aangeven. Ook kan de mantelzorger zien welke medicatie er wordt be


reacties