Veel zorginstellingen zijn bezig met online inzage via bijvoorbeeld hun patiëntenportaal. Anderen gaan hier binnen afzienbare tijd mee aan de slag. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Waar begint u? Wie betrekt u erbij: zorgverleners, patiënten, juristen, ICT'ers? En op welk moment? Geeft u inzage in alle gegevens of slechts een gedeelte? Real-time of met vertraging? Hoe geeft u inzage een plek in het zorgproces?

Kennismagazine

Lees alle ins en outs over online inzage in het digitale kennismagazine Online inzage, hoe regel ik dat?!:

VIPP-bijeenkomsten

Op 30​ mei en 14 juni organiseren de NVZ en Nictiz bijeenkomsten gericht op het thema online inzage binnen de specifieke context van het VIPP-programma. Tijdens deze middagen delen sprekers en deelnemers praktijkverhalen en best practices. 

Onderzoek naar gebruikersstatistieken

Wij zijn momenteel bezig met een onderzoek naar de gebruikersstatistieken van ziekenhuisportalen. Wilt u de gebruikersstatistieken van het portaal van uw organisatie met ons delen? Mail naar patientparticipatie@nictiz.nl en wij sturen u de enquête toe. Ook voor suggesties en vragen kunt u daar terecht. 

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u nuttige ervaringen, inzichten of adviezen die u wilt delen over online inzage? Laat het ons graag weten via patientparticipatie@nictiz.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe publicaties over patiëntparticipatie en eHealth? En wilt u als een van de eersten uitgenodigd worden voor onze themabijeenkomsten? Meld u dan direct aan bij het platform Patiënt & eHealth.​


reacties