De komende jaren is een versnelling te verwachten als het gaat om online dossierinzage. Maar veel patiënten willen niet alleen inzage, zij willen ook hun bijdrage kunnen leveren aan het gezondheidsdossier, bijvoorbeeld door middel van zelfmetingen, dagboeken en zelf ingevulde vragenlijsten. Patiënten zijn immers veel vaker met hun gezondheid bezig dan op de momenten dat zij bij hun arts zitten. Hoe krijgen gezamenlijk opgebouwde dossiers waarde voor patiënten en zorgverleners? Hoe kunnen zij een bijdrage leveren aan de gezondheid en kwaliteit van leven van patiënten? 

Bijeenkomst

Op 5 oktober 2017 organiseren we de bijeenkomst Gezondheidsdossiers bouwen doe je samen​. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de meerwaarde en succesfactoren van het samen bouwen aan gezondheidsdossiers. Meer informatie over de bijeenkomst, het programma en de mogelijkheid tot aanmelden leest u begin september op onze website.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u nuttige ervaringen, inzichten of adviezen die u wilt delen over zelfmanagement en gezondheidsdossiers? Laat het ons graag weten via patientparticipatie@nictiz.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe publicaties over patiëntparticipatie en eHealth? En wilt u als een van de eersten uitgenodigd worden voor onze themabijeenkomsten? Meld u dan direct aan bij het platform Patiënt & eHealth​.


reacties