news photo
15-12-2016
0

Vanuit het porgoramma Patiëntparticipatie en eHealth organiseert Nictiz regelmatig bijeenkomsten voor patiënten en professionals die werkzaam zijn in de cure, care, GGZ, patiëntvertegenwoordiging, zorg-ICT en wetenschap. Tijdens deze bijeenkomsten delen zij ervaringen met de ontwikkeling, invoering en het gebruik van eHealthdiensten voor patiënten, zoals online inzage, beeldbellen en digitale afsprakenmodules. Zo leren we van elkaars ervaringen met de uiteenlopende aspecten van eHealth en zorgen we dat opgedane inzichten worden benut bij huidige en toekomstige projecten. 

2016 hebben wij succesvol afgesloten met de drukbezochte kennismiddag ‘Online Inzage, hoe regel ik dat?!’, die wij in samenwerking met het UMC Utrecht hebben georganiseerd. De kennis die is gedeeld tijdens de bijeenkomst bundelen wij in een digitaal kennismagazine dat wij half januari zullen publiceren op onze website.

Ook in 2017 staan er weer een aantal bijeenkomsten​ gepland:

  • Patiënt en zorgverlener: Partners in eHealth - 11 mei 2017 (meld u hier ​aan)
  • De ethiek van eHealth in de spotlight - 29 juni 2017
  • Gezondheidsdossiers bouwen doe je samen - 5 oktober 2017
  • Communicatie – van spreekkamer tot emoticon - 7 december 2017

​Uw suggesties zijn welkom

Wij zijn de bijeenkomsten nog volop aan het voorbereiden. Vanzelfsprekend zijn wij blij met suggesties die de bijeenkomsten nóg waardevoller maken.

Kent u een spreker waarvan u denkt dat hij/zij een goede bijdrage kan leveren aan een van de bijeenkomsten? Of misschien heeft u een ervaring of een inzicht met betrekking tot een van de onderwerpen dat u wilt delen? Het kan natuurlijk ook zijn dat u een vraag heeft, die u graag beantwoord zou willen zien. Wij nodigen u van harte uit om al uw vragen en suggesties met ons te delen middels dit formulier

Voordeel voor Platformleden 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van platformbijeenkomsten? Of via het platform in contact komen met andere leden om met hen bijvoorbeeld onderwerpen te agenderen en bediscussiëren? Dan is dit een goed moment om u aan te melden.


reacties