news photo
03-06-2013
0

​​Bent u softwareleverancier in de caresector? Discussieer dan mee over de informatievoorziening binnen de langdurige zorg.

Op dinsdag 25 juni gaan we in gesprek met softwareleveranciers over de informatievoorziening binnen de care, de elektronische verpleegkundige overdracht en het Referentiedomeinenmodel care. We nodigen u als leverancier in de caresector van harte uit voor deze bijeenkomst.

Een door de care ontwikkelde architectuur, een scherpe ICT-vraag van de zorgorganisatie, een gemeenschappelijk vocabulaire en de zorginstelling als gelijkwaardig gesprekspartner.  Deze uitgangspunten zorgen voor een betere informatievoorziening binnen de care. Om daartoe te komen is in april 2013 samen met de caresector het Referentiedomeinenmodel care (RDC) gepubliceerd. Het model ondersteunt de inrichting van de informatievoorziening in een care-instelling en kan bijvoorbeeld helpen bij de inrichting van het applicatielandschap.
Roland Kaijen (CVZ) informeert u over wat er speelt op het gebied van informatievoorziening binnen de langdurige zorg. De Vierstroom, Carintreggeland en Nictiz lichten het RDC toe en gaan met u in gesprek over hoe het RDC voor softwareleveranciers een rol kan spelen binnen de informatievoorziening. Tot slot gaan we graag met panel experts en u in discussie over het RDC.
Elke leverancier heeft de mogelijkheid om twee klanten uit de care-instellingen mee te nemen naar de bijeenkomst.

Programma:

14.00 – 14.10 uur

Introductie
Irene van Duijvendijk (Adviseur, Nictiz)

14.10 – 14.30 uur

Informatievoorziening in de langdurige zorg
Roland Kaijen (Informatiearchitect, CVZ)

14.30 – 14.50 uur

eOverdracht in de care
Irene van Duijvendijk (Adviseur, Nictiz)

14.50 – 15.20 uur

Het referentiedomeinenmodel care
Cornelis de Pee (Informatiemanager, Vierstroom)

15.20 – 15.40 uur

Het Referentiedomeinenmodel care in de praktijk bij Carintreggeland
Jos Geesken (Informatiemanager, Carintreggeland)

15.40 - 15.50 uur

Pauze

15.50 - 16.50 uur

Paneldiscussie
Discussieleider: Johan Krijgsman (Sr. Business Consultant, Nictiz)
Panelleden:
•    Fred Smeele (Programmamanager, Nictiz)
•    Roland Kaijen (Informatie architect, CVZ)
•    Cornelis de Pee (Informatiemanager, Vierstroom)
•    Rene Houwen (Manager R&D Gezondheidszorg, UNIT 4)

16.50 – 17.00 uur

Afsluiting

17.00 – 18.00 uur

Netwerkborrel

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 25 juni van 14.00 – 17.00 uur, aansluitend is er een netwerkborrel.  De bijeenkomst vindt plaats bij Nictiz (Oude Middenweg 55, 2491 AC, Den Haag).

Aanmelden

U kunt zich tot dinsdag 18 juni aanmelden voor deze gratis bijeenkomst, door een mail naar Irene van Duijvendijk te sturen. Wees er op tijd bij, want het aantal plaatsen is beperkt.


reacties