news photo
16-04-2015
0

Ict-vakblad Computable heeft de projecten Living Lab eHealth, Dell-tablets in het Meander Medisch centrum, Quli, Involve.me en Soulve met MediApp genomineerd voor de Computable Award.

Ict-vakblad Computable heeft vijf ict-projecten in de zorg genomineerd voor de Computable Awards 2015. Het gaat om de projecten Living Lab eHealth, Dell-tablets in het Meander Medisch centrum, Quli, Involve.me en Soulve met MediApp.

Computable Award

De vijf genomineerde projecten zijn op 19 maart 2015 vastgesteld door een vakjury, waarin Fred Bons (directeur projecten bij Ordina en voorzitter IPMA Nederland) vanuit de hoofdjury, Eric Bassant (hoofdredacteur Zorgvisie), Remko Heethuis (eigenaar van BITA4U), Corné Mulders (cio bij St. Antonius Ziekenhuis) en Kees Wiegers (eigenaar van KWIC Healthcare) hadden plaats genomen. Computable ontving in deze categorie in totaal 58 voordrachten. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards op 3 november bekend gemaakt.

Acuut Zorgportaal

Het Acuut Zorgportaal, ontwikkeld onder regie van Nictiz, is een van de tien projecten die was geselecteerd voor een Computable Award in de categorie ict-project van het jaar in de zorg.


reacties