news photo
18-04-2016
0

​​​​Je kan als ziekenhuis gevestigd zijn in een prachtig pand, beschikken over de nieuwste instrumenten en apparatuur, een fantastische medische staf in huis hebben en werken met bevlogen verplegend personeel. Als vervolgens de informatiearchitectuur niet op orde is, heb je alsnog een groot probleem. 

Tijdens het congres Architectuur in de zorg op donderdag 23 juni staat daarom de volgende vraag jaarlijks centraal: Hoe kan de inzet van informatiearchitectuur het zorgproces  kwalitatief beter en efficiënter
ondersteunen? 

Enkele highlights 

Floortje Scheepers, medisch hoofd afdeling Psychiatrie bij het UMC Utrecht, deelt haar ervaringen uit het Big Data project in de psychiatrie, zodat ziekenhuizen en andere instellingen daarvan kunnen leren.

Ook de grootste EPD implementatie in Nederland staat op het programma. Reino Petrona en Lindsay Chang, AMC/VUmc spreken over dit project waarbij standaardisatie in de praktijk op grote schaal is toegepast. 

Keynote Tom Pereboom, manager OK Ziekenhuis Amstelland, licht toe waarom het belangrijk is voor ziekenhuizen om geneesmiddelen en medische hulpmiddelen op een eenduidige manier te kunnen registreren bij de patiënt. 

Bent u benieuwd naar de rest van het programma? Bekijk het op www.zorginformatiearchitectuur

Informatie- en netwerkplatform

Dit congres is inmiddels uitgegroeid tot het informatie- en netwerkplatform van professionals die in deze sector werkzaam zijn. GS1 Nederland, HL7 Nederland, IHE Nederland, NAF en Nictiz zijn de drijvende kracht achter dit congres.

Praktische informatie

Datum: donderdag 23 juni 2016

Locatie: NBC, Nieuwegein

Tijd: 09.30 uur – 18.00 uur

Kosten: 295,- euro; Meld u zich vóór 27 mei 2016 aan, dan betaalt u 265,- euro.

Programma: Bekijk hier het programma​. Een uitgebreide omschrijving van de sessies volgt.

Aanmelden: Schrijf u in via dit online aanmeldformulier

Meer informatie: www.zorginformatiearchitectuur.nl


reacties