news photo
23-08-2013
0

​​Bezoek de iCare platformbijeenkomst op 26 september en bespreek de mogelijkheden voor het RDC en medicatieoverdracht in de care.

Doorontwikkeling RDC

Tijdens deze iCare platformbijeenkomst gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor de doorontwikkeling van het RDC. Waarvoor gebruikt u het RDC, of wilt u het RDC gaan gebruiken? Wat mist u aan het RDC en waar wilt u een bijdrage aan  leveren om het RDC door te ontwikkelen? Daarnaast geven Douwe de Jong en Mark Hoevers (initiatiefnemers van het Basisbeveiligingsniveau VVT, gefaciliteerd door ActiZ) hun visie op het gebruik van het RDC en informatiebeveiliging in de caresector.

Medicatieoverdracht in de caresector

Door elektronische gegevensuitwisseling kunnen zorgverleners beschikken over een actueel medicatieoverzicht, gegevens op ieder moment inzien, beter samenwerken in de keten én voldoen aan de richtlijn overdracht van medicatiegegevens in de keten. Gert Koelewijn (Nictiz) gaat tijdens de bijeenkomst in op dit onderwerp en hoort graag tegen welke problemen u aanloopt op het gebied van medicatieoverdracht in de caresector.

Agendering

Het iCareplatform is opgericht voor en door het veld. Tijdens de platformbijeenkomsten behandelen we vraagstukken van platformleden. Voor de volgende bijeenkomst informeren wij daarom alvast tegen welke vraagstukken u aanloopt bij uw werkzaamheden. Waar wilt u dat we ons tijdens volgende iCare platformbijeenkomsten op richten? We horen het graag van u tijdens deze dag.
Het belooft een interactieve ochtend te worden, waar we graag met u in discussie gaan over bovenstaande onderwerpen en bespreken wat er binnen de caresector zou moeten gebeuren op het gebied van ICT.

Voor wie is de platformbijeenkomst bedoeld?

Medewerkers in de caresector die in hun werkzaamheden te maken hebben met problemen op het snijvlak van zorg en ICT.

Programma

Klik hier voor het programma en de sprekers.

Datum & locatie

De bijeenkomst vindt plaatst op donderdag 26 september van 9.30 tot 13.00 uur (inclusief lunch) in de Kroonzaal in locatie de Keizershof, Van Vollenhovenlaan 451, 3527 JK Utrecht.

Aanmelden

Wilt u meepraten, meedenken en meewerken aan oplossingen voor ICT-problemen in de caresector? Aarzel dan niet om u voor 20 september online aan te melden voor deze gratis bijeenkomst.


reacties