news photo
12-02-2015
0

​Deelnemers aan de Health app award 2015 maken kans op een financieel, een juridisch en een security advies plus de felbegeerde trofee.

De meest zinvolle app in Nederland wordt op 24 juni 2015 in Eindhoven beloond met een fors prijzenpakket. De winnaar gaat natuurlijk naar huis met een prachtige trofee. Daarnaast wint hij een CE-advies van Axon advocaten, een privacy-securitybegeleidingssessie van Deloitte én een financieel businessadvies van PNO Consultants.

Inschrijving

De inschrijving van de Health app award 2015 is in januari geopend. Makers of eigenaren van medische apps kunnen tot 1 april hun app aanmelden voor deelname aan deze wedstrijd. Drie vragen staan centraal: waarom is deze app ontwikkeld? Wat voegt de app toe en hoe is de app opgebouwd? Per vraag vindt de deelnemer een aantal subvragen die hem helpen het deelnameformulier zo optimaal mogelijk in te vullen.

Jurering

De jury maakt begin april bekend welke inzendingen zijn genomineerd voor de Health app award 2015. Beschrijvingen van deze genomineerde apps komen op www.mobiledoctors.nl zodat het publiek ze kan beoordelen. In juni kiest de jury op basis hiervan vijf finalisten. De laatste vijf finalisten dingen sowieso mee naar een publieksprijs waarvoor zij op het congres Digitale ontwikkelingen in de zorg op 24 juni in Utrecht hun presentatie mogen houden.  

Videofilm

Mobile Doctors maakt van de apps van de vijf finalisten een videofilm. Op basis van deze films kiest de topjury de uiteindelijke winnaar van de Health app award 2015. In de jury zitten onder meer vertegenwoordigers van Zorgverzekeraars Nederland, NPCF, KNMG, NHG, Federatie Medisch Specialisten, Nictiz, VvAA, MedicalPHIT, de Consumentenbond,de Tweede Kamer, Axon advocaten, Deloitte en Inspire2Live. Een overzicht van de jury en de topjury vindt u op de jurypagina op Mobile Doctors.

Winnaar

De winnaar van de Health app award 2015 wordt 24 juni bekendgemaakt op het Zorgvisie-congres Digitale ontwikkelingen in de zorg in de Jaarbeurs in Utrecht.


reacties