news photo
11-06-2013
0

Dit jaar staat het programma in het teken van actuele ontwikkelingen, de impact van de kabinetsplannen, innovatie en strategieën.

Het 17e Healthcare Management Forum (voorheen het Nationaal Congres Gezondheidszorg) is een jaarlijks terugkerende bijeenkomst en is onderverdeeld in zes themaseminars:

  • Strategie & Innovatie

  • ICT in de zorg

  • HR in de zorg

  • Inkoop in de zorg

  • Finance & bekostiging

  • Zorgvastgoed

De dag bestaat uit 63 verschillende sessies met debatten, workshops, rondetafeldiscussies, plenaire bijdragen en informele netwerkmomenten.
Het Forum begint met een plenaire inleiding van Directeur-generaal curatieve zorg Leon van Halder, gevolgd door een Lagerhuisdebat met kopstukken uit de zorg. Tevens kunt u de hele dag terecht op de informatiemarkt.
Nictiz is kennispartner van dit congres. Directeur Lies van Gennip zal een presentatie verzorgen over de kwaliteit van zorginformatie in Nederland, eenmalig vastleggen en meervoudig gebruik.
Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u hier.

Voor wie is het congres?

Het congres is een jaarlijks terugkerend platform voor Raden van Bestuur, directeuren/managers ICT, HRM, Inkoop, Finance en Vastgoed van zorginstellingen.

Datum en locatie

Het congres vindt plaats op donderdag 19 september van 09:010 tot 17:00 uur bij Congrescentrum De Werelt, Westhofflaan 2 te Lunteren.

Inschrijven

De kosten voor het forum bedragen €449,- als u werkzaam bent in de zorg en €999,- als u werkzaam bent voor de zorg (bijvoorbeeld leverancier of consultant). Nictiz-relaties ontvangen 100 euro korting. Aanmelden kan via deze link.


reacties