news photo

Zes zinvolle apps voor gezondheidszorg door naar finale Health app award 2015.

21-05-2015
0

​De jury van de Health app award 2015 heeft niet vijf maar zes finalisten geselecteerd voor de Health app award 2015. De jury is namelijk zeer onder de indruk van de kwaliteit van de inzendingen van dit jaar.

Aspecten waar naar is gekeken zijn het nut voor de zorg, de bruikbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, juridische aspecten en veiligheidsaspecten (privacy- en security). Het aantal stemmen dat de apps op Mobile Doctors hebben verkregen en de gebruikersreviews zijn ook meegewogen.  De finalisten lagen op deze aspecten zeer dicht bij elkaar dat is besloten zes finalisten door te laten gaan naar de volgende ronde.

Finalisten

De finalisten voor de Health app award 2015 zijn (op alfabetische volgorde):
Behandelpad
Mantellink 
Saltro Diagnostiek app

Skip a Beat
Thuisarts 
Wellmo

Prijzen

Een  van deze finalisten krijgt de juryprijs voor de Health app award 2015. Daarnaast wint hij een CE-advies van Axon advocaten, een privacy-securitybegeleidingssessie van Deloitte én een financieel businessadvies van PNO Consultants. Alle zes finalisten mogen op het Zorgvisiecongres Digitale ontwikkelingen in de zorg op 24 juni een pitch houden om een publieksprijs te winnen. 

Filmpje

Mobile Doctors, samen met Nictiz de organiserende partij voor de Health app award, maakt van de zes finalisten een kort filmpje. De topjury onder voorzitterschap van André Rouvoet bepaalt wie op 24 juni naar huis gaat met de juryprijs.

Congres 24 juni

De prijsuitreiking is op 24 juni tijdens het congres Digitale ontwikkelingen in de zorg.


reacties