news photo
12-10-2015
0

​Nictiz, het expertiscentrum voor standaardisatie en eHealth, heeft een nieuwe website. Bezoekers kunnen nu  direct reageren op publicaties van de Nictiz-experts. 

De nieuwe website geeft de bezoeker een beter beeld van de content die Nictiz heeft en bevat meer ruimte voor tekst en veel meer beeld dan de oude website. Ook is de zoek sterk verbeterd.  Bezoekers kunnen belangrijke publicaties nu beter terugvinden.

Experts

Behalve de publicaties staan op de nieuwe website van Nictiz de experts centraal.  Elke Nictiz-expert heeft in de nieuwe website een eigen pagina waarop een overzicht wordt getoond van diens blogs en publicaties. Daarbij kan bij elke publicatie meteen de naam van de betrokken expert worden getoond.

Reageren

Een andere belangrijke vernieuwing op de Nictiz- website is dat bezoekers op berichten kunt reageren.  Om te kunnen reageren is een eenmalige aanmelding nodig bij disquss.com. Bezoekers kunnen met een disquss-account op publicaties op de website van Nictiz reageren, maar ook op andere websites die een reageermogelijkheid hebben op basis van Disquss. Bezoekers kunnen dus bijvoorbeeld met dit account ook op trendition.nl hun mening of visie geven over gepubliceerde onderwerpen.

Mavention heeft de nieuwe Sharepoint-website gebouwd.  


reacties