news photo
11-11-2015
0
​​​Nictiz heeft een app voor de iPad laten ontwikkelen. Deze gratis app is een etalage voor onze publicaties en biedt daarnaast mogelijkheden om te reageren en vragen te stellen aan onze experts. 

​Staat u voor de uitdaging om bijvoorbeeld eHealth in uw zorginstelling te implementeren, maar worstelt u met bepaalde barrières? Of wilt u meer weten over registratie aan de bron of hoe u eenheid van taal bereikt met terminologie? Maak dan gebruik van de prikbordfunctie. Met deze functie post u uw vraag in onze app en wij of andere gebruikers van de app voorzien u van een antwoord.​


Met de app ziet u ook in één oogopslag onze publicaties over standaardisatie, eHealth, patiënt empowerment, interoperabiliteit en terminologie. U kunt filteren op soort publicatie (whitepapers, infographics, rapporten en video’s), maar ook op thema’s en sectoren zoals eerstelijnszorg en verpleegkundige zorg. De app maakt het u gemakkelijk om de juiste publicatie te vinden. 

Naast het bieden van een etalage voor onze publicaties nodigt de app u ook uit om te reageren. Wilt u ingaan op bijvoorbeeld de uitkomsten van de eHealth-monitor 2015? Of heeft u een vraag over het rapport ‘Verpleegkundige overdracht voor kinderen ondermaats?’ dan kunt u dat op een laagdrempelige manier doen: registreren en  aanmelden is niet nodig.


Let op! Onze app is alleen vanuit de app store op iPads te downloaden. De app is geoptimaliseerd voor iPads uit 2013 of jonger. 


reacties