news photo

De uitreiking van de Health app award is op 24 juni in de Jaarbeurs in Utrecht op het congres Digitale ontwikkelingen in de zorg.

24-03-2015
0

Het congres Apps4Health waar de Health app award 2015  zou worden uigereikt, gaat niet door. Nu wordt de Health app award 2015 uitgereikt op het Congres Digitale ontwikkelingen in de zorg. Dit congres organiseert Zorgvisie samen met Nictiz.

Het congres digitale ontwikkelingen in de zorg gaat in op de laatste ontwikkelingen in de zorg. Waar liggen kansen en mogelijkheden van eHealth, mHealth, robotica en bijvoorbeeld big data voor organisaties? Wat zijn de lessons learned van de al geïmplementeerde innovaties bij anderen?

Dagvoorzitter

Onder dagvoorzitterschap van Lies van Gennip, directeur van Nictiz , hoort  u sprekers als Nick Guldemond, associate professor integrated Care & Technology van UMC Utrecht en Lucien Engelen van Radboud REshape Innovation Center. U hoort verhalen vanuit het perspectief van de patiënt, vanuit de IT (de implementatie) en de organisatie (visie en strategie). Het programma en de inschrijvingsformulieren vindt u op de site van Zorgvisiecongressen.

Health app award 2015

Als sluitstuk van het congres wordt de Health app award 2015 uitgereikt. André Rouvoet, voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland is juryvoorzitter. In de jury zitten verder vertegenwoordigers van NPCF, KNMG, NHG, Federatie Medisch Specialisten, Nictiz, VvAA, MedicalPHIT, Consumentenbond,de Tweede Kamer, Axon advocaten, Deloitte en Inspire2Live. Een overzicht van de jury en de topjury vindt u op jurypagina van de Health app award 2015. Het doel van de Health app award is een bijdrage te leveren aan verbetering van het zorgproces én aan de versnelling van het gebruik van eHealth.

Inschrijven kan tot 1 april 2015

Is uw app een van de pareltjes in de zorg die het verdient de award te winnen? Schrijf uw app dan nú nog in voor 1 april!

Prijzenkast

De meest zinvolle app in Nederland wordt op 24 juni 2015 in Utrecht beloond met een fors prijzenpakket. De winnaar gaat  naar huis met een prachtige trofee. Daarnaast wint hij een CE-advies van Axon advocaten, een privacy-securitybegeleidingssessie van Deloitte én een financieel businessadvies van PNO Consultants.

Noot van de redactie:
De inschrijving voor de Health app award 2015 is gesloten


reacties