news photo
12-09-2014
0

​Tijdens de iCare-meeting van 7 oktober is er aandacht voor onderzoek naar de bevorderende factoren voor ICT-gebruik in de caresector.

Bent u werkzaam in de caresector en ervaart u problemen op het snijvlak van zorg en ICT? Dan bent u van harte welkom op onze iCare-platformbijeenkomst van 7 oktober. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op technische ontwikkelingen die spelen binnen de care (doorontwikkeling van het Referentiedomeinenmodel Care) en hoort u de laatste ontwikkelingen in binnen- en buitenland.

De bijeenkomst biedt daarnaast ruimte om met standaardisatie-organisaties HL7 en IHE in discussie te gaan over informatiseringsproblemen die bij u leven, én welke acties er nodig zijn om dit op te lossen.

Bekijk hier het volledige programma.

Algemene informatie

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 oktober van 9.30 tot 13.00 uur in Motel de Witte Bergen, Rijksweg 2 in Hilversum. U kunt u tot 30 september aanmelden door een mail te sturen naar Irene van Duijvendijk. Deelname is gratis. Ook voor vragen en informatie over het iCare-platform kunt u bij Irene terecht.

iCare platform

Verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties hebben vaak te maken met vergelijkbare vragen en ontwikkelingen rond de inrichting van ICT binnen hun organisatie. De caresector heeft aangegeven behoefte te hebben aan een landelijk platform om kennis en ervaringen uit te wisselen. Om aan deze behoefte te voldoen, organiseert Nictiz samen met verpleegkundigen, informatici en beleidsmakers uit de caresector platformbijeenkomsten.


reacties