Skip to the main content

Digitale vaardigheden zijn voor zorgprofessionals onmisbaar

Whitepaper
Authors
Paulien den Bode - V&VNIrene van Duijvendijk MSc - NictizDr. ir. Mieke Kleppe - Hogeschool van Arnhem en NijmegenDr. Hans C. Ossebaard - Zorginstituut NederlandDr. Daniël Tijink - ECP | Platform voor de InformatiesamenlevingDr. Erik de Vries - Hogeschool van Arnhem en NijmegenBarbara van Rest - Nictiz
Publisher
Nictiz
Date
februari 22, 2017

De komst van steeds meer digitale toepassingen, zoals eHealth-diensten, vragen om extra vaardigheden voor zorgprofessionals. Dat hier (nieuwe) digitale vaardigheden voor nodig zijn, dat klinkt natuurlijk heel logisch. Maar hoe speel je hier als zorgorganisatie goed op in? Hoe weet je wat het niveau is van de digitale vaardigheden van zorgprofessional en hoe kan je deze – indien nodig – verbeteren?

Om zorgorganisaties en –professionals hierbij te ondersteunen presenteert de Coalitie Digivaardigheden in de Zorg tijdens de afsluiting van de eHealth week 2017 de digitale whitepaper ‘eHealth: digitale vaardigheden zijn voor zorgprofessionals onmisbaar’. De paper geeft inzicht in de noodzaak van digitale vaardigheden voor zorgprofessionals en welke vaardigheden precies worden bedoeld. Daarnaast biedt het enkele concrete aanbevelingen en instrumenten om digitale vaardigheden in kaart te brengen en te verbeteren.

Lees hier de whitepaper: Digitale vaardigheden zijn voor zorgprofessionals onmisbaar

Go to top

Volg ons