Patiëntparticipatie en eHealth

Platform patiënt en eHealth

​​Vanuit het platform Patiënt & eHealth zorgen we ervoor dat kennis over, en ervaringen met, de invoering van e-health worden gedeeld, zodat projectleiders, patiënten, zorgverleners en andere betrokkenen van elkaar leren.

Het platform Patiënt & eHealth is onderdeel van het programma Patiëntparticipatie en eHealth. Het platform bestaat uit meer dan 3​00 professionals, die werken bij organisaties in onder andere de cure, care, GGZ, patiëntvertegenwoordiging, zorg-ICT en wetenschap.

De leden komen samen rond concrete thema’s, zoals de veranderkundige uitdagingen bij de invoering van specifieke e-health-diensten als online inzage, beeldbellen en een digitale afsprakenmodule.

Kennis en ervaringen van deelnemers uit het platform over en met de invoering van eHealth en het betrekken van patiënten bij het gehele proces bundelen we in online kennismagazines en andere publicaties.

Aanmelden

Aanmelden voor het platform kan via het online aanmeldformulier. Als lid van het platform nodigen we u uit voor themabijeenkomsten en houden wij u op de hoogte van de laatste publicaties. Ook krijgt u toegang tot de digitale werkomgeving van het platform, waar u in contact komt met andere leden van het platform en onderwerpen kunt agenderen en bediscussiëren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Britt van Lettow (lettow@nictiz.nl).​