Speerpunten

E-consult bij de huisarts

​​Het e-consult is een veelbelovende e-health-dienst. Toch blijft het gebruik van e-consulten bij de huisarts achter. Waarom is dit het geval? Wanneer en hoe krijgt het e-consult meerwaarde ten opzichte van een bezoek aan de huisartsenpraktijk? Wat is ervoor nodig om te zorgen dat patiënten en zorgverleners hier enthousiast gebruik van gaan maken?

Naar kennismagazine

In dit online kennismagazine delen we alle ins en outs over het e-consult bij de huisarts, waaronder:

Nictiz geeft samen met de LHV, het NHG en vele andere partijen uitvoering aan de ‘actie-agenda e-consult‘. Het resultaat is het handboek ‘E-consult, hoe regelen we dat?!’, een gezamenlijke uitgave van de LHV, het NHG en Nictiz.

Download het handboek  ‘E-consult, hoe regelen we dat?!’

Download de versie voor pc (n.b. geoptimaliseerd voor gebruik
Adobe (Acrobat) Reader op Mac en PC) of de mobiele versie van het handboek.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u nuttige ervaringen, inzichten of adviezen die u wilt delen over het e-consult bij de huisarts? Wilt u meedoen met de actie-agenda? Laat het ons weten via patientparticipatie@nictiz.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe publicaties over patiëntparticipatie en eHealth? En wilt u als een van de eersten uitgenodigd worden voor onze themabijeenkomsten? ​Meld u dan direct aan bij het platform Patiënt & eHealth​.