Referentielijsten

Kernset patiëntproblemen

In januari 2016 is de eerste versie van de Nationale Kernset Patiëntproblemen opgeleverd. De kernset patiëntproblemen is ontwikkeld om er voor te zorgen dat verpleegkundigen en verzorgenden eenduidige termen voor de patiëntproblemen gaan gebruiken bij de patiëntenzorg. Deze eenduidigheid is nodig omdat verpleegkundigen en verzorgenden mondeling en schriftelijk (digitaal) met elkaar communiceren over de patiëntenzorg.

De Nationale Kernset Patiëntproblemen is via deze link ook in het Engels beschikbaar.

 

 

Kernset patiëntproblemen gesorteerd op alfabet
Kernset patiëntproblemen

Feedbackformulier

Via het feedbackformulier kunt u feedback geven over de verschillende kernsets. Via deze link kunt u feedback geven over de patiëntproblemen.

Gebruik en copyright

Deze lijst valt onder copyright. Alleen bezitters van een SNOMED-licentie mogen de hier getoonde lijst gebruiken voor elektronische verwerking in informatiesystemen zoals epd’s. Meer informatie over hoe een SNOMED-referentieset in informatiesystemen ingebouwd kan worden vindt u op deze pagina.

U kunt een licentie (kosteloos) aanvragen via het distributieportaal. Binnen een dag krijgt u toegang tot de elektronisch verwerkbare materialen.