Spelen met de zorg van morgen

​Trends in eHealth signaleren is een van de taken van TrendITion. In 2015 is het Trendboek eHealth in de eerste lijn 'Spelen met de zorg van Morgen' uitgekomen. Deze is goed ontvangen in het veld. TrendITion werkt nu aan het tweede boek.


Trendboek: Spelen met de zorg van morgen

Als in 2020 iedereen online consulten kan houden met zijn zorgverlener, dan ontstaat er veel meer concurrentie tussen zorgverleners. Zorgverleners moeten daarom goed zichtbaar zijn, goede marketingtools inzetten, maar natuurlijk ook goede zorg leveren. Dit is een van de scenario’s uit het trendboek ‘Spelen met de zorg van morgen’ dat TrendITion  dinsdag 17 maart publiceert.

In ‘Spelen met de zorg van morgen’ schetst TrendITion relevante eHealth-trends in de eerste lijn. Deze zijn online zorgconsulten, online psychische hulp, online beoordelingen, domotica, populatiemanagement in de wijk, zelfmetingen en het persoonlijk gezondheidsdossier. De auteurs beschrijven van elke trend de impact op het zorgproces.

» Download het trendboek (pdf)


Verslag Meetup

In de aansluitende meetup over trends in de eerste lijnszorg bij Nictiz in Den Haag hebben zorgverleners, patienten, consultants en zorgbestuurders gediscussieerd over de trens die in het boek staan beschreven. eHealth consultants en een van de auteurs van het boek, Nienke Beekers doet verslag.

Meedenken tweede trendboek eHealth

 U kunt meedenken met het tweede trendboek. Waar ziet u trends en waar moet het tweede trendboek van TrendITion over gaan? Deel uw onderwerpen met ons via het online formulier, Twitter, LinkedIn of Facebook.
reacties