Mobile Healthcare

23-11-2017
0

Op het Mobile Healthcare congres presenteren Nicitz en Nivel de eHealth-monitor 2017. Wat is de stand van zaken rondom eHealth in Nederland. Directeur Lies van Gennip rijkt het eerste exemplaar uit aan Erik Gerritsen, secretaris-generaal ministerie VWS.

Mobile healthcare

23-11-2017
0

​Op het mobile healthcare verzorgt Jaco van Duivenboden (senior adviseur eHealth) samen met een medisch ethiscus en Elisabeth van Schaik (ervaringsdeskundige, health coach Stichting IKONE) een discussie over ethiek van eHealth: is eHealth een recht of een plicht?

Brunch bijeenkomst informatie-uitwisseling GGZ

14-12-2017
0

Nictiz organiseert op donderdag 14 december een brunch bijeenkomst om een start te maken met de gestructureerde gegevensuitwisseling op basis van bestaande standaarden. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in gesprek met GGZ-instellingen en ICT-leveranciers.

Security & privacy

18-01-2018
0

​Is uw organisatie gewapend tegen cyberaanvallen? Bent u volledig op de hoogte over de wet en regelgeving? Het Skipr congres over Security & Privacy biedt u de kans om in één dag een goed beeld te krijgen van de risico’s en de mogelijkheden.