iCare platformbijeenkomst

30-03-2017
0

Heb je regelmatig te maken met vraagstukken over elektronische cliëntendossiers? Kom dan naar de iCare platformbijeenkomst van 30 maart. En praat mee over ICT-oplossingen voor de care-sector. Deze bijeenkomst staan de clientervaringen centraal.

Persuasive Technology conference

03-04-2017
0

The Persuasive Technology conference brings together psychology, health, and technology and is ideally suited for everyone interested in persuasive eHealth technology and implementation (from science, business, and health).

Congres Kwaliteitsregistratie: werkend van ongestructureerd naar gestructureerd

12-04-2017
0

'Wordt de zorg beter door de intensieve kwaliteitsregistratie of levert het alleen maar extra werk op?' Congres van MedicalPHIT. Nictiz geeft een presentatie over 'Een prachtig woud van registraties​'.

Online inzage, hoe regel ik dat?!

13-04-2017
0

Eind december organiseerden het UMC Utrecht en Nictiz de kennismiddag: Online inzage, hoe regel ik dat?! Wegens de enorme belangstel​ling kon niet iedereen deelnemen. Daarom is besloten deze kennismiddag te herhalen. Een dag met hetzelfde programma, speciaal voor iedereen die de bijeenkomst in december heeft gemist.

Cursus digitale Pathologie

20-04-2017
0

​In deze training werken we de verschillende aspecten rondom ICT op de afdeling pathologie uit en met name het gebied van digitale pathologie.

conhIT

25-04-2017
0

​Connecting Healthcare IT. IT-oplossingen voor efficiënte en kwaliteit in de gezondheidszorg.

Save the date | Patiënt en zorgverlener: Partners in eHealth

11-05-2017
0

Op 11 mei kijken we naar deze meerwaarde van digitale zorg, voor patiënten én voor zorgverleners. We laten zien waarom de rol van zorgverleners zo belangrijk is om het gebruik van eHealth te vergroten.

Architectuur in de zorg: op het goede spoor

22-06-2017
0

De patiënt heeft toegang tot zijn gegevens binnen de zorginstellingen of krijgt dit binnenkort. Een palet aan sprekers informeren je over deze actuele ontwikkelingen, bijbehorende standaarden en uitdagingen, en delen hun visie en ervaringen met je.

Save the date | De ethiek van eHealth in de spotlight

29-06-2017
0

Dit is een aankonding van de bijeenkomst 'De ethiek van eHealth in de spotlight'. De inschrijving voor deze bijeenkomst wordt ongeveer zes weken voorafgaand aan de bijeenkomst geopend.

Conference Internet of Health

12-09-2017
0

The Internet of Health in Amsterdam on 12th-13th September brings together healthcare managers, technology leaders and clinicians to address the real-life and transformative possibilities of IoT through early adopter case studies and expert-led discussion.

Save the date: Gezondheidsdossiers bouwen doe je samen

05-10-2017
0

Dit is een save the date van de bijeenkomst: 'Gezondheidsdossiers bouwen doe je samen​'. De inschrijving voor deze bijeenkomst wordt ongeveer zes weken voorgaand de bijeenkomst geopend.

Cursus regionale uitwisseling

08-11-2017
0

​​Deze twee-daagse cursus gaat uitgebreid in op onderwerpen rondom regionale uitwisseling, IHE XDS en VNA.

Save the date | Communicatie van spreekkamer tot emoticon

07-12-2017
0

Dit is een save the date van de bijeenkomst: 'Communicatie van spreekkamer tot emoticon'. De inschrijving voor deze bijeenkomst wordt ongeveer zes weken voorafgaand aan de bijeenkomst geopend.