Over Nictiz

Werken bij Nictiz

Werken bij Nictiz biedt je de mogelijkheid een persoonlijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de zorg. Op nationaal én internationaal niveau.

Onze organisatie

Betere gezondheid door betere informatie. Dat is hét motto van Nictiz: de Nederlandse kennisorganisatie voor digitale informatie-uitwisseling in de zorg. Wij ontwikkelen en beheren informatiestandaarden. Daarmee zorgen we ervoor dat informatie eenduidig en makkelijk toegankelijk is. Ook verzamelen en delen we kennis over digitale informatie-uitwisseling in de zorg. In Nederland, maar ook daar buiten.

Wij zijn ervan overtuigd dat goede informatie-uitwisseling in de zorg een essentiële rol speelt in de verbetering van de gezondheid van mensen. Daarom doet Nictiz er alles aan om ervoor te zorgen dat onze standaarden en oplossingen implementeerbaar en toepasbaar zijn. Samenwerking met partijen uit het zorgveld is daarbij van essentieel belang.

Werken bij Nictiz

Werken bij Nictiz betekent veelvuldig contact met professionals in en om de zorgsector; samenwerken in teams; korte communicatielijnen en volop ruimte voor professionele groei. Wij hechten aan een evenwichtige werk-privé balans en voeren daarin een actief beleid.

  1. Maatschappelijk betrokken: we werken aan een betere zorg, zowel nationaal als internationaal.
  2. Impact: we dragen direct bij aan de verbetering van digitale informatie-uitwisseling in de zorg.
  3. Dynamiek: we werken samen met een groot en divers netwerk, zowel binnen Nederland als daarbuiten.
  4. Onpartijdig: we willen het beste resultaat voor de zorg behalen, zonder winstoogmerk.
  5. Zorg: werk je graag in de zorg maar liever vanuit beleid, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Alle vacatures van Nictiz

Ga naar het overzicht van onze actuele vacatures.