Werken bij Nictiz biedt je de mogelijkheid een persoonlijke bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg. Op nationaal en internationaal gebied.

Werken bij Nictiz betekent veelvuldig contact met professionals in en om de zorgsector; samenwerken in teams; korte communicatielijnen en volop ruimte voor professionele groei. Wij hechten aan een evenwichtige work-life balance en voeren een actief beleid hierin. Met het oog op onze maatschappelijke rol zijn slagvaardig, betrokken en betrouwbaar, onze kernwaarden voor in- en externe samenwerking.​

Sollicitatieprocedure 

De sollicitatieprocedure voor openstaande vacatures bestaat uit een drietal gespreksrondes. Als een assessment deel uitmaakt van de procedure, dan staat dat vermeld in de vacaturetekst.

Vacatures, stageplekken en open sollicitatie 

Bekijk onze actuele vacatures. Staat de vacature van jouw keuze er niet bij, schroom dan niet om een open sollicitatie te sturen. Binnen vier werkdagen laten we je weten of jouw profiel past bij toekomstige functies binnen onze organisatie. Voor meer informatie over werken bij Nictiz kun je contact opnemen met Niels Ter Meulen, via telefoonnummer 070-317 34 50 of 06 2829 6520 of via werving@nictiz.nl​.


reacties